Комплексен билков протеин FOHERB

118,00 лв.

30PV

20 пакетчета по 30 гр
Формулиран със суроватъчен протеин, соев протеин изолат и растителен протеин на прах, Съдържа 5 основни източника на диетични фибри: инулин, фруктоолигозахариди, прах от люспи от псилиум, царевично брашно и овесени ядки.

Затлъстяването е един от проблемите, с които нашата здравна система се бори. Научният подход към въпроса за контрола на теглото е въпрос, който е важен за всички нас.

Да намалите телесните мазнини или отслабнете? Отслабване = диета? Не, контролът на теглото не е само загуба на тегло, но и здраве. Научният подход към диетата, съчетан със спорт, е правилният начин на живот. Това е подходът на Foherb – тройна концепция за поддържане на здравето. Отслабването без загуба на мускулна маса е ключът към перфектната форма.

Пълноценният протеин ще премахне излишните мазнини и ще поддържа мускулната маса.

Формулиран със суроватъчен протеин, соев протеин изолат и растителен протеин на прах, Протеин FOHERB е направен с патентована технология, която е богата на хранителни вещества и лесно усвоима от тялото. В същото време този продукт принадлежи към категорията на специалното диетично и спортно хранене, а рецептата му е създадена с помощта на научен подход.

Предпазва червата и удължава усещането за ситост. Съдържа 5 основни източника на диетични фибри: инулин, фруктоолигозахариди, прах от люспи от псилиум, царевично брашно и овесени ядки. Нормализира чревната микрофлора, ще ви даде дълготрайно усещане на пълнота.

Патентован продукт, основан на науката

Патент на Foherb

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Комплексен билков протеин FOHERB”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart